28 Şubat 2013 Perşembe

SONU GARANTİ TARİFLER 1 YAŞINDA...

Başlıktan da anlaşıldığı gibi bugün bloğumun 1. yılı.  Ne kadarda çabuk geçti. Oysaki ilk yazımı yazdığım gün dün gibi aklımda. Aslında Blog açmak  uzun zaman düşünüp ama bir türlü cesaret edemediğim bir durumdu. Ya yeterli özveriyi gösteremezsem, ya ilgi çekmezse, ya sıkılırsam gibi düşünceler yüzünden hep bu isteğimi ertelemiştim. Taki 1 yıl öncesine kadar, birden bir anlık cesaretle açıverdim. O kadar ani oldu ki o güne kadar inanın hiç isim düşünmemiştim. İlk aklıma gelen ismi koydum. İyi kide koymuşum zamanla ismimi çok sevdim, güzel tepkiler aldım.

Blog yazmaya başladığımda yazıp yayınlamak dışında hiç bir şey bilmiyordum. Sonraları gerek araştırarak bazende, diğer blog arkadaşlarım sayesinde çok şey öğrendim. Sağolsun arkadaşlar her konuda çok yardımcı oldular. Bilgilerini tecrübelerini her fırsatta biz acemi blogculara aktardılar..Bloglar aleminde sanki gizli bir anlaşma var. Herkes karşılıksız birbirine o kadar yardımcı ki anlatamam. Beni hemen içlerine aldılar, bloğumu daha geniş kitlelere tanıtmam için etkinliklerine davet ettiler. Bende hepsine elimden geldiğince katılmaya çalıştım. İyi ki varsınız, canım arkadaşlarım sizleri çok seviyorum :)

Bazı zamanlar yoğunluktan paylaşım yapamadığım da, hep vicdan azabı yaşadım. Her fırsatta hep bir şeyler yapıp paylaşmaya çalıştım. Sizlerden hep güzel yorumlar aldım. Güzel yorumlarınız desteğiniz beni hep daha iyisini yapmaya yönlendirdi. Sayenizde çevremde gözlemlediğim şeylere daha farklı bir gözle bakar oldum. Bu blogla beraber bende değiştim :)

Şimdi bir yıllık bu döneme baktığımda iyi ki de bu bloğu açmışım diyorum. Sayesinde sizin gibi güzel insanlarla tanıştım. Dünyanın her bölgesinden blogcu arkadaşlarım takipçilerim var. Bugün itibariyle bloğun toplam tıklanma sayısı 187 bin, bu sayı benim bile hayal edemeyeceğim boyutta. Beni destekleyen sayfama girip o güzel yorumları yapan herkese buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım.
İyi ki varsınız. Sizleri çoooooooooook seviyorum.

Sevgiler, saygılar....

10 yorum:

  1. nice tariflerle nice senelere inşallah canım

    YanıtlaSil
  2. nice uzun seneler güzel paylaşımlar diliyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. nice yillara arkadasim
    basarilarin daim olsun
    muhabbetle

    YanıtlaSil
  4. daha nice senelere bizimle beraber çıkman dileğiyle. yeni yaşın kutlu olsun sonugarantitarifler...

    YanıtlaSil
  5. Zaman ne cabuk geciyor... 1 yil gecti... Iyi ki actin blogunu canim... Cok guzel tarifler paylasiyorsun. Buyuk bir mutlulukla seni takip ediyorum... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Yazınız çok etkileyici olmuş. Daha nice başarılı yıllar olsun inşallah. Nasılda aydı güne denk gelmişiz. Blog ikizim :))

    YanıtlaSil
  7. Çok qzl qörünüyo tarifinide koyaydın ya

    YanıtlaSil
  8. blogun yaşını bende kutluyorum canım uzun ömürler hep beraber

    YanıtlaSil
  9. 200.000 bine yaklasiyoruz, BRAVO Allah nazardan saklasin.
    Tatli yegenim.

    YanıtlaSil
  10. Allah devamini getirsin canim... Yazdigin her yazida özverini ve kattigin sevgiyi hissedebiliyorum...Iyiki varsin, iyiki sende bir blogcusun :) canim kuzenim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...